Hornos Kft. Virtuális Alkatrészüzlet - Segítség

Keresgélés: azok számára, akik csak böngészni szeretnének üzletünk kínálatában, vásárolni nem szándékoznak.
Regisztráció: aki úgy döntött, hogy szeretne virtuális alkatrészüzletünkben vásárolni is, egy regisztrációs ívet kell kitöltenie.
A vásárlói azonosítót és a jelszót mindenki
saját maga határozozza meg, ezek a belépéshez szükségesek.
 
   

Belépés az alkatrészüzletbe:
akik már regisztrálták magukat, vásárlói azonosítójuk és jelszavuk begépelése után szabadon böngészhetnek és vásárolhatnak.

Keresés
Az alkatrészüzletbe belépve, böngészés illetve vásárlás céljából, a képernyő jobb alsó sarkában található a keresés gomb és felirat, mellyel bármikor visszatérhet a böngészéshez. A keresgélés során, a képernyő jobb oldalán megjelenő találatokra klikkelve kaphat részletesebb információt, ami a bal oldalon jelenik meg.
Vásárlás esetén tetszőleges db számban a kosarába helyezhet az adott alkatrészből

A kosár
Ha úgy dontött: valamely alkatrészből vásárolni kíván, akkor azt a db szám begépelése után kosarába helyezheti, a kosárba gombbal. Ekkor megjelenik az Ön kosarának tartalma, ahol tetszőlegesen változtathat a megrendelendő db számon, illetve törölhet egyes tételeket a kosárból. Visszatérni a böngészéshez, - ha esetleg mást is óhajt vásárolni vagy csak a keresgélést akarja folytatni, - a Keresés ikonnal lehet. A kosár mindenkori tartalmát megtudhatja a kosárfeliratra és ikonra klikkelve a képernyő jobb alsó sarkában.


Újdonságok Akciók
Az újdonság illetve akció gombra klikkelve, a keresés leszűkül az akciós árú illetve az újonnan érkezett valamint az újonnan a cikklistára felvett alkatrészekre.

Megjegyzés:

A Visszaigazoljuk! felirat esetén a cikk nem került beárazásra, csak szállítható vagy régi beszerzésből származik. Ha ilyen cikket rendel és más hasonló cikkel az ára nem vethető össze, akkor minden esetben az árról tájékoztatjuk és csak ezek után veszzük fel a rendelést.